Jouw online business coach

Online Business Coach (maar dan met wat meer pit)

Blijf je hangen op hetzelfde niveau? Of heb je niet genoeg inspiratie of energie om je (online) onderneming naar een hoger niveau te tillen? Dan is een online business coach wellicht iets voor jou om je uit die ondernemersdip te halen.

Een van mijn favoriete bezigheden in mijn leven is het helpen van anderen. En dan met name helpen op zo’n manier dat de ander  boven zichzelf uitstijgt. Ik ben niet je typische coach, je kunt mij zien als een coach met net wat extra pit.

Ik haal vooral mijn coaching kracht uit mijn levenservaringen zowel privé als zakelijk. Ik heb geen speciale opleidingen genuttigd die mij het vak hebben geleerd. Het is een aangeboren talent. Mijn coaching richt zich op de persoon zelf, maar het meest op de (online) business van jou.

Samen met mij ga jij nieuwe mogelijkheden inzien voor je onderneming om te groeien. Deze mogelijkheden gaan we vervolgens samen toepassen.

Neem Contact Op

“Ik gooi de bal, JIJ slaat de HOME RUN”

Home run met coaching

Mijn werk wijze als online business coach

Ten eerste zal ik een kennismakingsgesprek met je aan gaan. Dit doe ik om te kijken of jij bij mij past. Ik heb namelijk een manier van coachen die niet voor iedereen is weggelegd. Als dit kennismakingsgesprek goed verloopt zal er een vervolggesprek plaatsvinden.

In dit gesprek gaan we volgens mijn beproefde succes-formule brainstormen/sparren over wat jij wilt gaan bereiken met je onderneming. Vanuit daar gaan we concrete doelen en subdoelen stellen.

Zijn deze gesteld dan gaan wij een actie-plan opstellen zodat jouw doelen ook werkelijkheid worden.

Ben jij klaar voor die volgende stap?

Neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen.

Neem Contact Op

Ervaringen van andere ondernemers

Yannick heeft ons als startend bedrijf goed geadviseerd over de mogelijkheden, binnen de kaders die wij hem gaven. Met zijn kennis en ervaring heeft hij ons a.h.v. duidelijke analyses geholpen, steeds een stap verder te zetten in de verdere professionalisering van onze online positionering…lees meer
Stéphanie DentenerPIECE OF ME
Persoonlijk had ik eerst twijfels omdat Yannick een jongeman is. Met in mijn oog nog maar weinig ervaring. Maar toen hij zijn werkzaamheden ging uitvoeren werd het mij al snel duidelijk dat hij verstand van zaken had. Zijn communicatie was helder. Hij kon het mij zo uitleggen dat ik het zelfs begreep en ik ben echt een leek in zijn vakgebied… lees meer
Leon Horijon - DirecteurHTS Rubbertrack
Ik was benieuwd of iemand mij in redelijk simpele bewoording kon uitleggen hoe online marketing in zijn werk gaat. Na een gesprek te hebben gehad met Yannick was het voor mij een duidelijk verhaal…lees meer
Guus van der Paalen - DirecteurGP Equipment
Door de leeftijd van Yannick was ik bang dat hij niet genoeg ervaring zou hebben. Uiteindelijk heeft hij mij aangenaam verrast. De gedrevenheid waar hij een project mee aan gaat is zeer aanstekelijk. Door samen met Yannick te werken hebben we nu al meer klandizie…lees meer
Vernon SelderBonsai Media
Yannick is iemand die zijn afspraken nakomt en probeert met zo min mogelijk kosten in Google AdWords toch een goed resultaat neer te zetten. Door zijn werkzaamheden hebben wij al meer omzet uit online gehaald…

lees meer

Thijs Truijen - DirecteurFleximo
Hetgeen wat Yannick heeft laten zien binnen ons bedrijf zorgde ervoor dat ik erin geloofde dat hij voor elkaar zou krijgen wat ik wilde. Dat was voor mij meer bezoekers naar mijn website. We gingen van 50 bezoekers per maand naar 300 bezoekers per maand in 3 maanden tijd… lees meer
Ard Triepels - DirecteurAT Automation

Klik hieronder om contact op te nemen

Neem Contact Op