Wat klanten zeggen over Online met Yannick


www.at-automation.nl

Voor mij waren er geen twijfels. Hetgeen wat Yannick heeft laten zien binnen ons bedrijf zorgde ervoor dat ik erin geloofde dat hij voor elkaar zou krijgen wat ik wilde.

Dat was voor mij meer bezoekers naar mijn website. We gingen van 50 bezoekers per maand naar 300 bezoekers per maand in 3 maanden tijd. Via Google AdWords heeft Yannick gerichte campagnes opgezet binnen ons budget.

Ook is hij aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie. We staan ondertussen al op nummer 1 op een van onze belangrijkste zoekwoorden.

Hierdoor hebben wij meer rendement uit onze website gehaald. Daarom zou ik Online met Yannick dan ook aanraden aan iedereen die meer rendement uit zijn website wilt halen.

Je bent goed op weg Yannick en zorg er altijd voor dat kwaliteit voorop staat.

Ard Triepels


www.fleximo.nl

Ik heb geen twijfels bij Yannick. Ik ken hem al vanuit zijn tijd als stagiair, toen was hij al zeer gretig om online marketing onder de knie te krijgen.

Yannick is iemand die zijn afspraken nakomt en probeert met zo min mogelijk kosten in Google AdWords toch een goed resultaat neer te zetten. Door zijn werkzaamheden hebben wij al meer omzet uit online gehaald.

Persoonlijk denk ik dat MKB bedrijven die zelf niet de kennis in huis halen, maar toch online actief willen zijn uitermate goed gebruik kunnen maken van iemand zoals Yannick.

Wat ik je nog mee wil geven. Blijf je ontwikkelen en probeer proactief je klanten te blijven adviseren.

Thijs Truijen


www.bonsaimedia.nl

Door de leeftijd van Yannick was ik bang dat hij niet genoeg ervaring zou hebben. Uiteindelijk heeft hij mij aangenaam verrast. De gedrevenheid waar hij een project mee aan gaat is zeer aanstekelijk.

Door samen met Yannick te werken hebben we nu al meer klandizie. Hij is voor ons een ideaal tussenpersoon om de wensen van de klant te kunnen realiseren, door zijn heldere en duidelijke communicatie.

Yannick verzorgt het traject van A tot Z. De klant wordt hiermee volledig ontlast. Iedereen die op de korte en lange termijn een grotere zichtbaarheid wilt creëren, raad ik Online met Yannick aan.

Wat  ik ook nog prettig vind is het feit dat Yannick graag met je mee denkt. Je merkt dat hij de psychologische kant van het verhaal heel goed snapt.

Vernon Selder


www.htsrubbertrack.com

Persoonlijk had ik eerst twijfels omdat Yannick een jongeman is. Met in mijn oog nog maar weinig ervaring. Maar toen hij zijn werkzaamheden ging uitvoeren werd het mij al snel duidelijk dat hij verstand van zaken had. Zijn communicatie was helder. Hij kon het mij zo uitleggen dat ik het zelfs begreep en ik ben echt een leek in zijn vakgebied.

Ik vond het mooi om te zijn hoeveel passie Yannick voor zijn vak heeft. Zeker in het ontwerpen van mijn website heeft hij mij enorm geholpen. Door het niet alleen mooi, maar ook effectief te maken.

Zo zie je maar weer dat je nooit een ondernemer moet onderschatten op ervaring, uiterlijk, religie of afkomst!

Leon Horijon


www.pieceofme.eu

Wij zijn een onlangs gestarte, kleine onderneming actief in de detailhandel. Wij hebben veel te maken met concurrentie (van zowel klein als groot formaat), en erkennen het belang in van online zichtbaarheid en vindbaarheid – dit wordt in de toekomst steeds meer van belang. Daarom investeren wij in online optimalisatie. Ook met een klein marketingbudget is het mogelijk om online op te vallen, mits je de beschikbare tools op een juiste manier weet in te zetten. Daar komt Yannick om de hoek kijken.

Yannick heeft ons als startend bedrijf goed geadviseerd over de mogelijkheden, binnen de kaders die wij hem gaven. Met zijn kennis en ervaring heeft hij ons a.h.v. duidelijke analyses geholpen, steeds een stap verder te zetten in de verdere professionalisering van onze online positionering.

Over de resultaten van de samenwerking kan ik nog weinig zeggen, ook omdat je vindbaarheid en zichtbaarheid niet vanaf dag één omhoog schieten. Dit is een proces dat om geduld vraagt en toewijding (ook van ons als klant). Wel kunnen we al conversies meten (activiteit van onze webshop bezoekers, n.a.v. onze communicatie inspanningen).

Ik zou een samenwerking met Yannick aanbevelen aan iedereen die het belang van een goede online optimalisatie inziet en daar verder mee wil komen. Yannick werkt op professionele wijze, is helder en duidelijk in zijn communicatie. Hij weet waar hij het over heeft.

Stéphanie Dentener


www.gp-equipment.com

Ik was benieuwd of iemand mij in redelijk simpele bewoording kon uitleggen hoe online marketing in zijn werk gaat. Na een gesprek te hebben gehad met Yannick was het voor mij een duidelijk verhaal.

We zijn nu twee maanden verder. Zijn verdiensten via AdWords zijn NOG niet omgezet in klinkende euros. Maar ik heb er vertrouwen in dat dat nog wel zal komen.

Daarbij raad ik iedereen aan om met Yannick te werken behalve als je in dezelfde vijver als ik vis!

Tot slot wil ik nog melden dat hij een enthousiast persoon is, zich aan zijn afspraken houdt, mee denkt met de klant en zaken inzichtelijk houdt.

Guus van der Paalen