Over Online Met Yannick:

Mijn missie: Zoveel mogelijk ondernemers online succes brengen!

Online met Yannick: Scoren op het Internet is ontstaan uit mijn passie voor het vak online marketing en wat veel mensen niet weten, mijn passie om mensen te helpen meer uit zichzelf en business te halen. Deze twee passies kan ik nu eindelijk uitstekend combineren.

Familiair  –  Geen Bullshit  –  Duidelijke taal

 

Ervaring

  • Basisbeginselen van digitale analyse – Google
  • Google AdWords Basics
  • Google AdWords Advanced
  • Google-certificering Online Digitale Marketing Training – Digitale Werkplaats
  • Masterclass: internet marketing van Internet Marketing Universiteit
  • Meester in SEO – door Tonny Loorbach
  • Websitemaken – SEO Training

 

Facebook   LinkedIn   Youtube

 

Mijn verhaal

Mijn naam is dus zoals al doet vermoeden Yannick, geboren in het jaar 1989 en woon in Weert.

Zo ver ik mij kan herinneren vond ik het altijd leuk om mijn vrienden en vriendinnen te helpen. Met name het coachen. Als ik zag dat ze een taak/opdracht behaalden door wat hulp van mij, dan gaf me dit enorme voldoening. 

Alleen kwam hier abrupt een einde aan, want we gingen verhuizen. Ik werd weggerukt uit mijn vertrouwde omgeving wat als gevolg had dat ik mijzelf terug trok. Ik werd een echte einzelgänger.

Het maken van nieuwe vrienden ging hierdoor maar moeizaam en het coachen van anderen waar ik eerst zo veel voldoening uithaalden deed ik
niet meer.

Dit patroon van verhuizen hield aan tot mijn 23ste . Ik was toen inmiddels al 8 keer verhuisd in mijn leven. Een echt “thuis-honk” heb ik dus niet gehad.

Na mijn laatste verhuizing besloot ik om weer terug naar school te gaan. Dit is uiteindelijk mijn beste keuze ooit geweest in mijn leven (tot nu toe).

Door mijn opleiding waar ik veel plezier uithaalde en zelfvertrouwen was ik genoodzaakt om een stageplek te zoeken. Dit was namelijk onderdeel van mijn opleiding.

Zo kwam ik terecht bij Fleximo, een onderhandelaar in leasecontracten. Fleximo was een internetonderneming en haalde hun business vooral uit het internet.

Dit openden mijn ogen voor een vak waar ik nog steeds mijn hart en ziel in kwijt kan: online marketing. Alle facetten van dit vak vind ik geweldig. Door mijn enorme interesse in dit vakgebied is mijn kennis hierover in een razend tempo gegroeid.

Zo heb ik eindeloos veel artikelen, e-boeken en boeken gelezen, webinars en cursussen gevolgd en ontelbaar veel video’s bekeken omtrent dit onderwerp: online marketing.

Na enige werkervaring op te hebben gedaan kwam ik er achter dat ik met mijn kennis veel mensen (ondernemers) zou kunnen helpen. Toen kwam voor mij het eureka moment!

Mijn weggeschoven eerste passie van mijn jeugd om mensen te helpen, waar ik vroeger al zoveel voldoening uithaalde, kon ik nu combineren met mijn andere passie: online marketing.

Dus dat heeft mijn besluit om voor mijzelf te beginnen de doorslag gegeven. Ik hoop daarom dan ook dat ik tijdens mijn carrière veel ondernemers mag helpen succes te bereiken!


 

Yannick Cuijten

“Kennis is macht”

“In het weekend een lekker glaasje rum of whiskey”