Internet marketing Weert is nu mogelijk met online met yannick

Internet marketing Weert

Internet Marketing Weert

Ben jij opzoek naar een betrouwbare lokale ondernemer die jou kan helpen met internet marketing in Weert? Dan kan ik jou verder helpen. Online met Yannick is gespecialiseerd in online marketing.

Voor mijzelf heb ik het streven om internet marketing in Weert op de kaart te zetten. Ik wil graag lokale ondernemers de online zichtbaarheid geven die ze nodig hebben.

Zo kan jouw onderneming niet alleen offline maar ook online groeien!

Wat is internet marketing?

Kort samengevat zijn het alle activiteiten die jij online kunt uitvoeren om meer klanten/omzet te krijgen. Er zijn verschillende specialismen hierin. De meest bekende zijn zoekmachine optimalisatie en zoekmachine advertenties.

Maar door de jaren heen zijn hier nog andere specialismen bijgekomen zoals: conversie/website optimalisatie en social media.

Ook technieken uit de neuromarketing en consumentenpsychologie vinden steeds vaker hun weg in de internet marketing wereld.

Online-Marketing-Specialist-Yannick

Waarom Internet marketing voor iemand uit Weert?

Vandaag de dag is het een zonde als je niet aan internet marketing doet. Als je er nu nog niet mee bezig bent loop je al ver achter!

Toch is er nog hoop. Ondanks dat er al veel lokale bedrijven mee bezig zijn is nog niet iedereen wakker geworden. Hier liggen dus nog kansen voor jou.

Alleen al gekeken naar de cijfers, van diegene die het internet gebruiken, kun je al zien dat iedere onderneming zijn doelgroep zich bevindt op het internet.

Tegenwoordig doet bijna iedereen eerst online even wat onderzoek voordat ze gaan beslissen waar ze mogelijk iets willen gaan kopen.

Ben jij dan niet zichtbaar, wordt je ook niet overwogen!

 

Internet marketing weert internetgebruik

Welke mogelijkheden zijn er om zichtbaar te zijn op het internet?

Ik zal je hieronder in het kort een aantal mogelijkheden uitleggen. Dan krijg je een beetje een idee wat jouw mogelijkheden zijn en wat wellicht interessant is voor jou.

 

Hoger in google met seo en sea

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Bij zoekmachine optimalisatie ga jij teksten, afbeeldingen, video’s en interne/externe links optimaliseren voor bijvoorbeeld een zoekmachine zoals Google. Hier zijn bepaalde richtlijnen voor die je kunt volgen. Volg je deze richtlijnen dan ga jij al beter scoren in de zoekmachines (op de lange termijn). Meer uitleg op Hoger in Google

 

Google AdWords Online Met Yannick

SEA (Zoekmachine advertenties)

Dit zijn de resultaten die boven aan de pagina komen in jouw zoekresultaten. In Google zijn dit altijd de eerste drie of vier resultaten die je ziet. Het grootste verschil met SEO is dat je in dit geval voor jouw positie betaald, maar je komt dan wel DIRECT boven aan te staan. Meer uitleg op Hoger in Google

 

Social media

Facebook, YouTube, Instagram, WhatsApp, Snapchat, Twitter, het zijn tegenwoordig allemaal kanalen waar jij klanten mee kunt scoren. Social media marketing is ondertussen al een serieuze business geworden. Het voordeel van social media is dat jij een heel specifieke doelgroep kunt aanspreken. Hierdoor is de kans groter als iemand met jouw bedrijf in aanraking komt, dan ook klant wil worden.

 

Basisregels A/B Testen

CRO (Website optimalisatie)

Je hebt al het bovenstaande goed toegepast, je mogelijke klant komt op jouw website. Is je website dan niet gebruiksvriendelijk (overzichtelijk, makkelijk te gebruiken etc) dan is je mogelijke klant alweer weg voordat je het door hebt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Daarom is website optimalisatie ook uitgegroeid tot een heel belangrijk specialisme. CRO zorgt ervoor dat jouw website niet mooi maar effectief is. Dan kun jij dus daadwerkelijk bezoekers omzetten in klanten.

Zelf aan de slag met internet marketing Weert?

Je kunt natuurlijk hier zelf mee aan de slag gaan, maar heb je hier de tijd, kennis, energie, geduld voor of zin in? Ik denk dat een drukke ondernemer zoals jij er meer baat bij heeft om dit traject uit te besteden aan een externe partij.

Deze partij kan dan dit tijd consumerende traject voor jou goed uitvoeren, zodat jij er zeker  resultaten mee behaald, in plaats van dat het je alleen maar tijd en geld kost. Zo kan jij blijven doen waar je goed in bent: ondernemen!

Maak Nu Kennis Met Online met Yannick