Online met Yannick scoren op het internet logo

“Al meer dan één miljoen bedrijven vertrouwen op AdWords” – Google Inc.

Hoger in Google – Met Google AdWords

Zorg ervoor dat jij wordt gevonden, wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Die kans laat jij toch niet liggen?

Offerte Aanvragen
Vragen kost helemaal niets bij mij 😉

Google AdWords Uitbesteden Online Met Yannick

Waarom hoger in Google met AdWords?

Werf meer klanten

Of je nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten naar je wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: Online met Yannick kan je helpen.

Bereik de juiste mensen op het juiste moment

Mensen vinden jouw bedrijf op Google, precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die jij aanbiedt.

Adverteer wereldwijd of lokaal

Target jouw advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s of plaatsen, of binnen een bepaalde afstand van jouw bedrijf of winkel.

Bereik jouw klanten, welk apparaat ze ook gebruiken

“In de mobiele wereld van nu bereikt je de meeste klanten door op elk apparaat te adverteren dat jouw klanten gebruiken: desktops, laptops, tablets en smartphones. Op die manier wordt jouw advertentie weergegeven op de momenten dat ze online zoeken, browsen of kopen.

Google AdWords Voorbeeld

Google AdWords en Kosten?

Je betaalt voor het uitbesteden en voor het resultaat. Jij behoudt de controle.

Geen bezoekers, geen kosten.

Aanmelden voor Google AdWords is gratis. Je betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt om jouw website te bezoeken of jou te bellen. Jij betaalt dus alleen wanneer jouw advertenties werken.

Begin met elk gewenst budget

Jij bepaalt zelf hoeveel je investeert. Begin met een dagbudget dat jij bereid bent te betalen en pas dat na verloop van tijd naar wens aan. Veel bedrijven maken een goede start met een budget van minimaal 10 tot 20 euro per dag.

Geen contract waar je aan vast zit

Je kunt jouw campagne op elk gewenst moment aanpassen, onderbreken of beëindigen, zonder extra kosten. Bij Online met Yannick geen contracten.

Meten is Weten

Inzichtelijk en overzichtelijk te werk.

Meten is weten met Google AdWords

Meetbaar, betrouwbaar en flexibel

Google AdWords laat zien aan hoeveel mensen jouw advertentie is weergegeven en welk percentage van hen doorklikt om jouw website te bezoeken of jou te bellen. Met de trackingtools kun je zelfs de daadwerkelijke verkopen bekijken die jouw website dankzij jouw advertenties genereert.

Doorlopende inzichten

Je kunt op elk gewenst moment bekijken hoe jouw advertenties presteren door in te loggen op jouw Google AdWords-account. We sturen je ook een maandelijks overzicht met alle belangrijke statistieken en cijfers.

Stoppen, starten, onderbreken en testen

Je kunt gratis jouw advertenties aanpassen, nieuwe zoektermen proberen en jouw campagne onderbreken en hervatten, gewoon door een simpel telefoontje met ons te plegen.

Actuele rapportage

Of het nu om het aantal websitebezoeken, online verkopen of nieuwsbriefaanmeldingen gaat, in de trackingtools kun je altijd zien welke resultaten Google AdWords voor jou genereert.

Krijg ik gegarandeerd een hoge positie?

In de wereld van SEO en SEA begeef jij je niet alleen. Jouw huidige concurrenten, opkomende concurrentie en eigenlijk iedereen die zich in jouw branche bevindt kan zich hier mee bezig houden. Dit maakt het voor ons specialisten zeer lastig om garanties af te geven voor onze diensten.

Dit heeft namelijk te maken met de budgetten van je concurrentie en de intensiteit waarmee ze SEO en SEA toepassen. Daarom is het altijd verstandig om te kijken waar JOU kansen liggen. In plaats van het direct tegen de reuzen op te nemen. Wat in veel gevallen tot veel geldverspilling leidt.

Zeker in het geval van SEO is het bijna onmogelijk om garantie te geven voor bijvoorbeeld een nummer 1 plek in Google. Doen bedrijven dit toch? Vraag je dan eens af hoe ze dit doen. Worden hun technieken wel door Google geaccepteerd? Is dit niet het geval zal Google je vroeg of laat straffen en dan is het direct einde verhaal, weg zichtbaarheid!

In het geval van SEA kunnen wij jou wel een top-3 positie garanderen (in bijvoorbeeld Google), mits jouw budget het toelaat. Hierbij let een specialist op meerderen factoren om jou op die top-posities te krijgen.

Aan de slag met Online met Yannick & AdWords

Stuur een e-mail naar scoor@onlinemetyannick.nl of bel mij op +31(0)623312499. Dan maken we even kennis en bespreken we de mogelijkheden.  Zo krijg jij die zichtbaarheid op Google die nodig is.

Offerte Aanvragen